Steun het werk van Stichting Oorlogsslachtoffers op de manier waarop u wilt. Stichting Oorlogsslachtoffers gebruikt het geld voor het doen van (krijgs)historisch onderzoek, het verrichten van grafhistorisch onderzoek, genealogisch onderzoek naar slachtoffers en hun nabestaanden, register- en archiefonderzoeken in binnen- en buitenland, het reconstrueren van persoonlijke geschiedenissen aan nabestaanden en andere belanghebbenden, ondersteunende diensten bij identificatieprocessen – waaronder mede het (doen) verrichten van heridentificaties van onbekende soldaten en het organiseren van evenementen, activiteiten en/of bijeenkomsten.

Doe een gift

De meest eenvoudige manier om het werk van Stichting Oorlogsslachtoffers te steunen is door een eenmalige gift te doen naar:

IBAN: NL92 RABO 0355 2784 56 | BIC: RABONL2U | t.n.v. Stichting Oorlogsslachtoffers

Eventueel kunt u ook gebruik maken van onderstaande PayPal button om via PayPal een eenmalige donatie te doen.
.

Word donateur

Steunt u Stichting Oorlogsslachtoffers liever met een structurele bijdrage? Word dan donateur van Stichting Oorlogsslachtoffers. Als donateur levert u een vaste jaarlijkse bijdrage aan ons werk. Het gedoneerde bedrag is bedoeld om de continuïteit van de organisatie te garanderen en om optimale, onafhankelijke, betrouwbare en toegankelijke informatie beschikbaar te stellen aan particulieren, organisaties en instanties.

Sponsor ons als bedrijf

Ook als bedrijf of instelling kun u ons steunen door middel van financiële sponsoring of sponsoring in natura, er is van alles nodig om de stichting draaiende te houden. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden van samenwerking.

Met dank aan:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.