Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Actie Specsavers Steunt

Actie Specsavers Steunt

Specsavers is betrokken bij de lokale gemeenschap en daarom heeft Specsavers altijd goede doelen en bredere projecten ondersteund in de buurt van hun winkels. Omdat Specsavers veel sponsorverzoeken krijgt en zeer uiteenlopende organisaties wil steunen, is in 2010 Stichting Specsavers Steunt opgericht. Hiermee sparen alle Specsavers-winkels steeds een jaar lang voor lokale goede doelen.

Dankzij de stemmen van iedereen die een goed hart heeft voor Stichting Oorlogsslachtoffers zijn wij benoemd tot de stichting met de meeste stemmen. Hierdoor is er door Specsavers Deurne in 2017 een jaar lang gespaard en zijn wij erg verheugd te mogen melden dat wij, uit handen van Wouter Maessen van Specsavers Deurne, ruim € 1.000,00 hebben mogen ontvangen.

Wij danken u voor uw steun en natuurlijk ook de Stichting Specsavers Steunt evenals Specsavers Deurne voor hun inzet waardoor wij aan deze actie deel hebben kunnen nemen!